Go to Top

Leefomgeving

In onze woning worden we dag in dag uit blootgesteld aan vele soorten straling. Denk maar aan een hele reeks toestellen in uw woning, een computer tablet, een microgolfoven, gsm’s, WIFI router, een elektrische deken of elektrische vloerverwarming.

Het is niet nodig hierover te panikeren. E-beware kan nauwkeurig meten welke zones in uw leefruimte absoluut stralingsarm zijn. Zo kunt u beslissen waar u de kinderspeelhoek best vermijdt, waar de studeertafel, het kinderbedje beter niet geplaatst wordt of waar u absoluut veilig en stralingsarm kan slapen.

Omdat de aanwezige velden heel sterk afnemen op enkele meters verschil zijn er meestal geen dure aanpassingen nodig in de woning om toch een veel lager risico te lopen.

E-beware werkt met vaste prijzen, alles (ook de verplaatsingskosten en het rapport) inbegrepen, zonder verdere verrassingen.

Voor het uitmeten van uw microgolfoven betaalt u 25€, voor een wi-fi router € 50,- en voor de complete woning (4 ruimtes) kost een meting € 180.

U kunt telefonisch of per mail bestellen, en na aanbetaling komt op de dag/avond van afspraak een meettechnicus langs voor de metingen. Onze technici zijn uitgerust met gespecialiseerde instrumenten, voor de verschillende soorten straling. Alle metingen worden verwerkt in een
fotorapport dat zowel de technische meetwaarden omvat maar evenzeer heel duidelijk lees- en interpreteerbaar is.
Het rapport geeft ook de risicogrenswaarden aan volgens de verschillende instanties. U kunt de meetwaarden in uw woning dus in één oogopslag vergelijken met de wettelijke normen en met de meer gevoelige als absoluut veilige.

 

E-beware: meten is weten

  • Risicozones in huis via meting bepalen
  • Vaste prijs, inclusief verplaatsing
  • Veiligheid voor je toekomst